0648138866 - Bouwenenzo@hotmail.com

Over Bouwen Enzo

Dankzij een goede samenwerking met diverse partners maken we elke bouw weer een succes. Mede dankzij deze samenwerkingen kunnen we aan bijna al uw wensen voldoen, en nemen we uw project uit handen. De basis hierin is vertrouwen. We leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe we uw project bewerkstelligen.

Wij hechten waarde aan de kwaliteit van uw project. Bouwen doen we op de traditionele manier om zo alles de aandacht te geven die het verdient en zo zijn wij in staat elke bouw op de juiste en vakkundige wijze af te ronden.

Met passie voor het vak starten wij elke dag weer opnieuw. Of het nu gaat om verbouwen, nieuwbouwen en/of sloopwerken. Alles word gedaan met dezelfde precisie en kwaliteit. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak is er aan kennis en kunde geen gebrek.

Kwaliteit voor alles.

Bouwen Enzo betrekt zijn producten enkel bij erkende leveranciers welke materialen leveren onder de juiste condities en van topkwaliteit voor iedere fase van de bouw. We bezuinigen niet op goedkopere materialen om zo deze kwaliteit te kunnen waarborgen. U zult onze materialen niet op elke hoek van de straat vinden!